Vi tilbyder

VI TILBYDER

Vi tilbyder investorer følgende:


En gratis og uforpligtende registrering i vores database - se betingelser her  - med den fordel at modtage information før offentligheden  via email eller telefon fra unoterede virksomheder der søger kapital, hvilket ofte medfører favorable vilkår der kan give et attraktivt afkast.


Investor vil blive kontaktet direkte af de kapitalsøgende virksomheder da Kapitalbasen er en markedsførings- og rådgivningsplatform der ikke udøver investeringsservice eller investeringsrådgivning.Vi tilbyder virksomheder følgende:


Adgang til en kapitalstærk investor database i kraftig udvikling der ønsker at modtage information via email eller telefon om nye interessante investeringsmuligheder.


Kapitalbasen ved af erfaring hvad potentielle investorer efterspørger og tilbyder derfor et samarbejde med virksomhedens ledelse og/eller virksomhedens rådgivere omkring:


Hvilken værdi af virksomheden som kapitaludvidelsen skal baseres på- evt. få udarbejdet en værdiansættelse via en samarbejdspartner


Hvordan kapitalstrukturen skal være i forbindelse med kapitaludvidelsen

Hvilken type udbud der bør vælges i forbindelse med kapitaludvidelsen

Hvilken type udbuds- eller præsentationsmateriale der vil være effektivt samt hvorvidt et konkret prospekt skal udarbejdes iht prospektbekendtgørelsen.

Uddannelse af de involverede personer i de tilfælde at virksomheden selv ønsker at formidle de kapitalandele, som virksomheden udsteder


Kapitalbasen er en markedsførings- og rådgivningsplatform, der ikke udøver investeringsservice eller investeringsrådgivning, med fokus på at bringe kapitalsøgende virksomheder i kontakt med potentielle investorer. Læs mere om os og hvilket lovmæssigt grundlag vi arbejder ud fra herKapitalbasen - Strandvejen 70, 2. sal - 2900 Hellerup - Tlf. (+45) 31697955 - info@kapitalbasen.dk